Over Sound Sickness

Sound Sickness - Joren Frencken

Sound Sickness

Eclectic, allround DJ · Producer

De halve finale van MNM - Start to DJ en een dj set op Sunrise Festival betekende voor Sound Sickness een absolute doorbraak. Wat begon als een hobby bij de scouts en lokale fuifjes, ontwikkelde zich tot een ongelofelijke muziekpassie van deze Eclectic, all-round DJ én Producer.

Door de toenemende erkenning in Vlaanderen is Sound Sickness vandaag gevestigde waarde in het Leuvense en Antwerpse nachtleven. De Oude markt, Red&Blue, Publik…Sound Sickness zorgt voor een blijvende indruk. Maar daar stopt het niet voor Sound Sickness. Buitenlandse steden zoals Toulouse en skidorpen waaronder Saint-Sorlin D'Arves zijn inmiddels bekend terrein. Eerder dit jaar kon je hem aan het werk horen op Studio Brussels In De Mixx en hij stond reeds meerdere keren in de Vooruit in Gent.

De toekomst ziet er voor Sound Sickness nog groter en beter uit. Constante vernieuwing en originaliteit blijken uit elke dj set. De occasionele samenwerking met Fiddle ‘n Bass (live viool) zorgt voor dé totaalbeleving waarbij elk publiek, van feestcafé tot club en festival, volledig uit het dak kan gaan.